Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra New Office

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og New Office.

Dokumentation og vejledning
Såfremt der findes produktbeskrivelse og brugervejledning til varen, følger disse med din leverance fra New Office. Ønsker du uddybende rådgivning fra New Offices side, er denne af vejledende art.

Vi indestår for, at alle varer fra New Office – opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra New Office anses for sket, når du som forbruger får varen leveret. Forsendelsen af varer sker med postforsendelse eller egne transportfolk og leveringstiden er som udgangspunkt 2-3 hverdage.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af New Office overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Pris og betaling
I vores butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort. Alle priser i New Office – på web-adressen http://www.newoffice.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret
New Office yder 14 dages fuld fortrydelsesret – gældende fra den dag, du modtager dine varer. New Office skal underrettes om fortrydelsen senest 14 dage efter den dag varerene er leveret. Herefter skal du, som køber sende varerne retur inden for 14 dage efter din underretning til New Office.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der må være forbundet med at returnere varen.

Fortrydelsesret, hvis varen er brugt
Du har fortrydelsesret på en brugt vare. En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, vil der forekomme en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til anden forbruger. En evt. værdiforringelse fratrækkes refunderingen.

Ved returnering har du som køber ansvaret for varerne – indtil disse er New Office i hænde.

Varer der af nødvendige årsager er plomberede eller forseglede – kan ikke refunderes, såfremt du som køber bryder forseglingen eller plomberingen.

Reklamation
New Office yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov, som omfatter materiale- og fabrikationsfejl ved varernes normale anvendelse.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra New Office, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

CVR 37473685